2017. január 15., vasárnap

Évi összesítés

Évi összesítés: 2016


Tudom, eléggé el vagyok késve ezzel, meg egyébként is mindenkinek boldog új évet, drágák! Most viszont, hogy kaptam egy kis szabad időt, abszolút haszontalan író bloggerként nem írok, hanem inkább elverem az időt egy kis év eleji összesítéssel tavalyról. Lássunk is neki:




Összesen született történetek a blogon: 8 (Ebben az évben jobb lesz belehúznom, azt hiszem)
Ebből új fandom: 2 (Game of Thrones és The Men From Uncle)

Párosok szempontjából:
- Napollya: 1
- Jaime-Robb: 1
- Stucky: 3 (ők nyerték az évet)
- Frostwinter: 1
- Thorki: 2

Nincs sok mondanivalóm a tavalyi évről, az írói válság nem különösebben kifogás, azonban ne aggódjatok, mert erre az évre bizony vannak nagy terveim! Alábbiakban fel is sorolom:

Novellák:

- I'm dead, you're alive, we're forgotten: folytatás az I'm free...-hez, punk!Lokival és mindent nagyon bánó Tony-val
- I forgot how to fly: MadHook AU novella, ahol Jefferson hallucinogéneken tengeti az életét, Killian pedig alkoholista. Nagyon pozitív kis történet lesz!
- Azt kívánom...: Frostiron, amiben Loki egy hullócsillag, aki teljesíti Tony egy kívánságát
- Egy Thorki, aminek még nincs címe, az Avengers után játszódik, a Thor 2 eseményeit nem figyelembe véve. Lokit szabadjára engedik a cellájából, de a büntetés még nem ért véget, vigyázat, angst.
- Winterhawk-Frostwinter-Frosthawk hármas zenész!AU, egyelőre szintén cím nélkül. Loki énekes, aki bár tehetséges és híres, de szereti magával rántani a bandatársait a hírességek sötét oldalára - Bucky, a legújabb dobosa is így jár, de Clint, aki időben megmenekült Loki karmai közül, elhatározza, hogy nem hagyja, hogy még egy életet tönkretegyen.
- Acélzaj: Cherik egyetemista!AU, Gwencsinek kérésre (egyszer kész leszek vele, ígérem)
- Szintén cím nélküli Stucky AU, ahol Bucky kislánya és Steve fia ugyanabba az iskolába járnak. Hát nem összeakadnak az apukák?
- Egyelőre szintén cím nélkül futó AU, az Everything comes with a price folytatás-novellája, amikor is elmennek egy családi vakációra és Ned kénytelen rájönni, hogy a fia nem csak lázad ellene a Jaime Lannisterrel közös kapcsolatában.

Több fejezetesek:

- A Rejtegetnivalók sorozat maradék két/három fejezete
- Cím nélküli Frostiron cyberpunk!AU, Tony elpusztította a Föld élhető felső részét Ultronnal, így az emberek kénytelenek a föld alatt élni, míg ő a saját nevét is elfelejtette, így fogalma sincs, hogy ő tette mindezt. Már lassan másfél éves projekt, hát végre megvalósítom.

Valamint megnyílt az új blogom is az animés ficeimnek címezve, szóval ha valaki olyan fandomokban is mászkál, nézzetek át. Nem tudom, milyen gyakran lesz friss, de még meglátjuk, vannak terveim: http://yaoibytatsu.blogspot.se/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése