Rólam

Rájöttem, hogy tulajdonképpen nem tudtok rólam semmit, ami kicsit fura, mert mégis csak a lelkem legsötétebb zugait tárom elétek. Szóval nem lesz nagy litánia, de ha szeretnél tudni egy kicsit többet, akitől olvasol, akkor az alábbi infókat szívesen megosztom veled:

Eredeti név: Na, ezt pont nem. Ne haragudjatok lelkeim, szeretem azt, ami itt van
Magasság: 171cm körül, de mérni kéne
Kor: 18, éppen
Állatok: Van egy macskám, tíz éves, fekete, és egy elkényeztetett, hisztis dög, és nagyon szeretem
Kedvelt öltözködés: Lustaság. Amúgy kedvtől függ, mert ha olyan hangulatom van, akkor csak magamra csapok valami halálfejes pólót a szekrényemből, de ha úgy akad, bevágom magam a tükör elé és herceget/hercegnőt varázsolok magamból egy napra, mert nemek között mászkálni király (nekem, senki ne vegye magára). Amúgy tényleg, lezser pólótól, a férfi ingen keresztül, a koktélruháig magassarkúval elég széles a skála.
Nem: Nő (néha jól esik fiúnak lenni, de nagyrészt nő, vagy fiús lány)
Kedvelt zene: Ír népzenétől, a pop-rockon és az underground zenekarokon át, a komolyzenéig nagyon sok minden. Csak pár kedvenc, hogy érezzétek: Fall Out Boy, Placebo, Tokio Hotel, Lindsey Stirling, random svéd/norvég/ír népzenék, Adam Lambert, Queen--- kifogytam a levegőből, a többit képzeljétek hozzá, vagy kérdezzetek.
Kedvelt sorozatok/filmek: Túl sok. Egy részét megtalálhatjátok a blogon fellelhető fandomok között, de egyébként szeret(t)em az animéket is, valamint nemrég szoktam vissza a manga-olvasgatásra, amikor nincs kedvem novellákhoz/regényekhez/ficekhez. Shame on me, nem vagyok annyira verses.
Hobbik: Cosplay, bútorfelújítás -nemrég kezdtem, még csak tanulok, de lelkes vagyok-, ruhatervezés, rajzolás, zenélés -basszusgitározom, és ha minden jól megy, karácsonykor megveszem az első hegedűm-, sorozatnézés, színészekre/zenészekre/karakterekre fanolás, amíg a barátaim meg nem unnak

Ha kérdésed van, megtalálsz:
E-mail: tatsu.bass.sama@gmail.com
Deviantart: http://tatsushin.deviantart.com/
Ask: http://ask.fm/Tasuart
Facebook: Még gondolkozom, hozzácsapjam-e ehhez a cosplayes oldalamat vagy ne

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése